Colby ruokailuryhmä

Colby ruokailuryhmä

Paulina pöytä + 4 tuolia beige

Paulina pöytä + 4 tuolia beige

Paulina pöytä + 4 tuolia rustic

Pyöreä terassikaluste ruokailuryhmä neljällä tuolilla.

Paulina 130cm pyöreä kesäkaluste ruokapöytä karkaistulla lasikannella on tukeva ja huoltovapaa tuote, Paulina tuolien muotokieli on tyylikäs ja maalaisromanttinen ja työnjäljeltään ruokaryhmä on kokonaisuudessaan erittäin upea. Tilaa huoltovapaa terassikaluste ruokailuryhmäsi käsinpunotulla polyrottingilla. Hinta sisältää istuinpehmusteet. Selkätyynyt myydään erikseen

1 923,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Halkaisija: 130cm

Korkeus: 75cm

Tuolien mitat:

Leveys: 64cm

Korkeus: 89cm

Syvyys: 72cm

Istuinkorkeus: 48cm


Tuotteen tiedot

Paulina puutarhakaluste ruokailuryhmä on tukeva ja pitkäikäinen tuote. 5.3mm paksun käsinpunotun läpivärjätyn polyrottingin ansiosta punos pysyy vuosia ja vuosia uudenveroisena ilman huoltamista ja hoitamista. Pöydässä on paksu 8mm karkaistu lasikansi jonka ansiosta se on ruokailun jälkeen helppo ja vaivaton puhdistaa kostealla liinalla pyyhkimällä. Nauti kesäisistä lounaista laadukkaassa Paulina ruokailuryhmässä, tilaa omasi verkkokaupastamme kotiintoimittuna.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaalit: Pöydän runko on ruostumatonta alumiinia ja punos on 5.3mm paksua läpivärjättyä polyrottinkia. Kantena on 8mm paksu karkaistu lasikansi.

Tuolien materiaalit: Tuolin runkona on ruostumatonta alumiinia ja punos 5.3mm paksu käsinpunottua Uv-suojattua polyrottinkia.

Pehmusteet: Istuintyynyssä on tukevaa erikoisvaahtoa, pehmusteet on verhoiltu laadukkaalla Uv, sekä homesuojatulla piukkapunoksisella verhoilukankaalla.

Tuotteen kasaus: Paulina tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna ja pöydän kansi tulee kiinnittää jalustaan helposti neljällä ruuvilla.

Toimitus: Toimitukseen sisältyy paulina 130cm ruokapöytä lasikannella sekä 4kpl tuoleja istuinpehmusteella. Selkätyynyt myydään erikseen

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Paulina pöytä + 4 tuolia rustic
Arviosi
Paulina terassikaluste ruokailuryhmä on täysin huoltovapaa tuote, mutta puhtaana sitä tulee pitää niinkuin muitakin materiaaleja. Punoksen saat helposti putsattua runsaalla vedellä huuhtelemalla tai kostealla liinalla pyyhkimällä. Talvisin ruokailuryhmän voit säilyttää vaikka ulkona peitettynä kalustesuojillamme suojassa lumelta ja jatkuvalta kosteudelta.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista