Ninja ruokailuryhmä 120cm

Ninja ruokailuryhmä 120cm

Leone ruokapöytä + Creston säätötuolit

Leone ruokapöytä + Creston säätötuolit

Paulina pöytä + 4 tuolia beige

Neljän hengen pyöreä terasikaluste ruokailuryhmä.

130cm pyöreä Paulina terassikaluste ruokapöytä karkaistulla lasikannella on jykevä ja hoitovapaa kesäkaluste, Paulina tuolien muotoilu on tyylikäs ja maalaisromanttinen ja työnjälki ruokaryhmässä on kokonaisuudessaan erittäin tyylikäs. Tilaa huoltovapaa puutarhakaluste ruokailuryhmäsi käsinpunotulla polyrottingilla. Hinta sisältää istuin sekä selkäpehmusteet.

Normaalihinta 2 650,00 € Tarjoushinta 2 120,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat


Tuotteen tiedot

Laadukas Paulina pyöreä terassikaluste ruokapöytä neljällä käsinpunotulla polyrottinki tuolilla on upea kokonaisuus. Ruokailuryhmän ajattoman muotoilunsa ansiosta se sopii paikkaan kuin paikkaan. 5.3mm paksun läpivärjätyn polyrottingin ansiota niin pöytä kuin tuolit pysyvät tukevina vuodesta toiseen ilman huoltamista ja hoitamista. Tilaa omasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaalit: Pöydän runko on ruostumatonta alumiinia ja punos on 5.3mm paksua läpivärjättyä polyrottinkia. Kantena on 8mm paksu karkaistu lasikansi.

Tuolien materiaalit: Tuolin runkona on ruostumatonta alumiinia ja punos 5.3mm paksu käsinpunottua Uv-suojattua polyrottinkia.

Pehmusteet: Istuin sekä selkänojassa on tukevaa erikoisvaahtoa, pehmusteet on verhoiltu laadukkaalla Uv, sekä homesuojatulla piukkapunoksisella verhoilukankaalla.

Tuotteen kasaus: Paulina tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna ja pöydän kansi tulee kiinnittää jalustaan helposti neljällä ruuvilla.

Toimitus: Toimitukseen sisältyy paulina 130cm ruokapöytä lasikannella sekä 4kpl tuoleja istuin, sekä selkäpehmusteella.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Paulina pöytä + 4 tuolia beige
Arviosi
Paulina ruokailuryhmä on kokonaisuudessaan täysin huoltovapaa kesäkaluste. Puhdistettua saat polyrottinki punoksen parhaiten lämpöisellä vedellä ja pehmoisella sienellä tai harjalla.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista