Olohuone

Olohuoneen kaluteet netistä.</h1>
<h1 style=

Olohuoneen kalusteet netistä kotiintoimitettuna

Olohuone on paikka jossa rentoudutaan ja nautitaan rauhallisista hetkistä katsoen televeisiota, lueskellaan kirjoja sekä oleillaan ja nautitaan perheen ja ystävien seurasta. On siis tärkeää, että olohuoneen kalusteet ovat mieluisat jotta siellä viihtyy ja nauttii olostaan. Meiltä löydät olohuoneeseen niin sohvat, sohvapöydät, matot kuin kaapistot, senkit ja tv-tasotkin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa uudet olohuoneen kalusteet verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Aseta laskevaan järjestykseen

2 tuotetta

per sivu
  1. Rosswood kaappi
    649,00 €
    Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
  2. Rosswood kaappi 124cm
    649,00 €
    Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Aseta laskevaan järjestykseen

2 tuotetta

per sivu

Olohuone niin kuin haluat.

Olohuonetta sisustaessa ja kalustaessa on hyvä pysähtyä ja pohtia hetki, että mitä omalta olohuoneelta haluat. Haluatko, että olohuoneessa on rento iso kulmasohva tai divaani jossa rentoudut pehmoisesti makoillen ja televisiota katsellen vai pidätkö enemmän ryhdikkäästä sohva mallista jossa istut ryhdikkäästi vieraiden ja perheen kanssa keskustellen ja nauttien hyvästä seurasta. Oli tarve mikä tahansa niin meiltä löydät varamasti mukavat 3-istuttavat, kulmasohvat sekä divaanisohvat olohuoneeseen kuin olohuoneeseen. Kun sohva malli on päätetty on hyvä miettiä, että mitä sen ympärille tahtoo laittaa. Onko tarvetta sohvapöydälle vai onko omaan silmään miellyttävämpi pehmoinen rahi? Haluatko sohvan eteen pehmoisen villa maton vai tyylillisesti maltillisemman piukkapunoksinen matto mallin? Näitä kaikkia on hyvä pohtia kokonaisuutta rakentaessa. Kalustesarjoillamme rakennat yhtenäisen sisustuksen tyylistä riippumatta.

Skandinaavisen keveä olohuone.

Skandinaavinen olohuone on termi joka pomppaa tuon tuosta silmille sosiaalista mediaa sekä internetin ihmeellistä maailmaa selatessa, mitä tällä oikein tarkoitetaan? Skandinaavisen sisustuksen perus pointteja voisi olla rauhallisuus, harmonia, keveys sekä tietysti laadukkuus. Skandinaavinen sisustus tyyli on ajaton ja pysyy muodissa vuodesta toiseen. Meiltä löydät kaikki olohuoneen kalusteet skandinaavisella tyylillä upeissa eri sävyissä ja tyyleissä. 

Olohuoneen kalusteet netistä kotiintoimitettuna.

Onko olohuoneen kalustus ja vanhaa ja tekisi mieli sisustaa uudelleen? Vai onko uusi koti pian valmis ja olisi aika alkaa vihdoin sisustamaan omaa uutta kotia? Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa uudet huonekalut omaan olohuoneeseesi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.