Helsinki kääntödivaani - Finsoffat

Upea Suomessa valmistettu kääntödivaani - Finsoffat.

Helsinki kääntödivaani on upea tuote niin keveän modernilta muotoilultaan kuin materiaaleltaankin. Helsinki divaani valmistetaan Finsoffien tehtailla Keravalla. Divaanin kätisyys on todella helppo vaihtaa siirtämällä rahi sohvan haluamallesi reunalle ja kääntämällä divaanityynyn ympäri ja siirtämällä sen sinne reunaan kuin rahikin. Valitse Kerava sohvaasi mieluisa väri ja tilaa uusi divaanisohvasi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

3 346,40 € Normaalihinta 4 183,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 286cm / Divaanin leveys 156cm
Syvyys: 93cm
Korkeus: 80cm
Istuinkorkeus: 45cm
Istuinsyvyys: 61cm

Tuotteen tiedot

Suomessa Finsoffien tehtailla valmistettu Helsinki kääntödivaani on upea tuote jolla tuot tilaan kuin tilaan niin upeaa tyyliä kuin tinkimätöntä laatua ja mukavuutta. Divaanin kätisyys on todella helppo muuttaa kun tarve vaatii. Kerava sohvassa on tukeva puurunko jolle myönnämme 20-vuoden takuun. Helsinki kääntödivaanissa on monia upean uniikkeja ja kauniita yksityskohtia, kuten sirot kapeat käsinojat sekä uniikit ja tukevat kelkka-jalat, nämä pienet yksityiskohdat viimeistelevät sohvan ulkonäön.

Sohvan istuintyyny on ryhdikkään napakka, mutta kuitenkin miellyttävästi joustava rentoutumista varten. Täytteenä istuimessa on muotoonvalettu Sandellan kylmävaahto jolle myönnämme 10-vuoden painumattomuus takuun. Kotimaisen työn takeeksi myönnämme rungon lisäksi myös No-Zag jousitukselle 20-vuoden takuun.

Verkkokaupasta tilatessa voit valita Helsinki käätnödivaaniin minkä vain värin laadukkaasta ja mukavasta Stark kankaasta, Stark verhoilukangas on pitkäkestoinen Easy Care® -kangas, jolle on ominaista helppo puhdistettavuus. Stark kangas pestävissä 40-asteessa. myymälöistä tilatessa verhoiluvaihtoehtoja on satoja. Tervetuloa kaupoille.

Tekniset tiedot:

Runko: Tukeva massiivipuu/kertopuu runko 20-vuoden takuulla.

Jousitus: No-Zag jousitus 20-vuoden takuulla.

Istuin: Laadukas Sandellan kylmävaahto 10-vuoden takuulla.

Selkätyyny: Pehmoist ekologista EcoSoft vanua.

Verhoilu: Laadukas piukkapunoksinen ja elävä pintainen Stark kangas. Kangas pestävissä 40asteessa. (51% polyesteri, 34% Polyolefiini, 15% puuvilla)

Istuinmukavuus: Ryhdikäs, mutta kuitenkin rento.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin valmiina, ainoastaan jalat tulee kiinnittää helposti paikoilleen.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Helsinki kääntödivaani - Finsoffat
Arviosi
Finsoffat Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista