Onni nostava seniorituoli sähköllä

Sähköllä toimiva nostava seniorituoli varttuneemmalle väelle.

Onni seniorituolilla helpotat sekä mukavoitat elämää monin tavoin. Pussijousitetut istuimen ansiosta tuolissa istut pitkään ilman paikkojen puutumista.

865,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 75cm
Syvyys: 87cm
Korkeus: 107cm
Istuinkorkeus: 47-57cm

Tuotteen tiedot

Käytännöllinen ja todella helppokäyttöinen Onni nostava seniorituoli tuplamoottorilla. Nostava seniorituoli on nimensä mukaan nostava. Usein vanhemmalla väellä on ongelmia nousta matalista ja upottavista nojatuoleista ylös, joten Onni tuoli avustaa ylösnousemisessa. Nappia painamalla tuoli nousee ja kallistuu hieman eteenpäin ja näin tuolista pääset vaivattomasti ja turvallisesti ylös. Kaksoismoottorin ansiosta tuolin jalka, sekä pääpuolta saat säädettyä erikseen niin, että halutessasi nostat pelkät jalat hieman ylös ja kevennät niistä paineita. Tuolin saa säädettyä lähes kokonaan makuuasentoon.

Tuolin molemmin puolin on pieni lenkki johon kaukosäätimen saa helposti ripustettua ja näin se on aina käden ulottuvilla. Istuimessa olevien pussijousien ansiosta tuolissa istuu pitkiä aikoja ilman paikkojen puutumista. Tilaa varmatoiminen ja turvallinen Onni sähköinen seniorituoli verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Tukeva massiivipuu, vaneri ja teräs.

Verhoilu: Piukkapunoksinen ja helposti puhdistettava verhoilukangas.

Pehmusteet: Miellyttävä erikoisvaahto.

Jousitus: Istuimessa mukavasti joustava pussijousi.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan lähes valmiiksi kasattuna, kotona tulee kiinnittää virtajohto seinään ja selkänoja paikoilleen.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Onni nostava seniorituoli sähköllä
Arviosi
Onni seniorituoli on verhoiltu piukkapunoksisella kankaalla joka kestää kulutusta. Kankaan pintaa suositellaan imuroitavaksi puhtaaksi pölystä. Verhoilun voit suojata verhoilusuoja aineella jolloin puhdistaminen on helpompaa eikä lika tartu kiinni kankaan punoksiin. Jos tahrat eivät lähde pelkällä kostealla liinalla kevyesti hinkaten niin puhdistamisen apuna voit käyttää verhoilupesuaineita.