Stanley recliner - La-Z-Boy

LaZboy Stanley recliner mekanismituoli - Rentoudu ja nauti.

Stanley Recliner tuolit valmistetaan Amerikkalaisen Lazboyn tehtailla todella miellyttävistä ja laadukkaista materiaaleista. Valitse uuteen reclineriisi mieluisa verhoilu ja tilaa uusi mekanismituolisi nyt verkkokaupastamme kotiintoimitettuna heti varastosta.

995,00 € Normaalihinta 1 360,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 81cm
Syvyys: 90cm
Korkeus: 100cm

Tuotteen tiedot

La-Z-boy Stanley recliner mekanismi tuoli on tuote joka kutsuu rentoutumaan ja lataamaan akkuja kiireisen arjen keskellä. Amerikkalaisista Lazboy tuoleista ei mekanismeja puutu, tämä varmistaa, että jokainen istuja saa varmasti itselleen juuri sopivan asennon niin television katseluun, seurusteluun kuin vaikka kirjankin lukemiseen.

Kun reclinerin mekanismi ei ole käytössä se keinuu pehmoisesti ja todella miellyttävästi, mutta kun mekanismin ottaa käyttöön niin se lukittuu tukevasti paikoilleen. Tuolin jalkarahia saat kätevästi nostettua kolmeen eri korkeuteen lukkiutuvan käsimekanismin avulla. Selkänojaa saat säädettyä portaattomasti juuri itselle mukavaan ja sopivaan asentoon. Jalkarahin ollessa ylhäällä, pystyt myös säätämään tuolin kaltevuutta helposti vain siirtämällä painopisteen taaksepäin.

Valitse tähän huippumukavaan LazBoyn valmistamaan Stanley recliner mekanismituoliin mieluisa verhoilu ja tilaa uusi rentoutumispaikkasi nyt heti varastosta kotiintoimitettuna.

Huomioithan, että kuvista poiketen kaikissa tuoleissa on metallin värinen mekanismin kahva.

Tekniset tiedot:

Runko: Metalli / puu / kalustelevy.

Verhoilu: Piukkapunoksinen kangas kolmessa eri värissä tai nahka/keinonahka.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin selkänoja irrallaan pakattuna laatikkoon, kiinnitys helppoa ja vaivatonta.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Stanley recliner - La-Z-Boy
Arviosi
Puhdista kangasverhoilusta tahrat helposti tuoreeltaan kostealla puhtaalla liinalla kevyesti hinkaten. Nahkaverhoiltuun tuoliin suositellaan nahanhoitoaineita niin puhdistukseen kuin huoltamiseenkin.
La-Z-boy.