Hotkiss säkkituoli 100l

Rating:
80 % of 100

Hotkiss säkkituoli useissa väreissä kotiintoimitettuna.

100L Hotkiss säkkituoliin on valittavissa useita eri värejä joilla tuot kotiin kuin kotiin väriä ja raikkautta. Tilaa oma säkiituolisi itselle tai lahjaksi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

119,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Postipaketti 7 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Postipaketti 7 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 130cm
Leveys: 100cm

Tuotteen tiedot

Suomessa valmistettu Hotkiss iso 100L säkkituoli valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Säkkituolin päällyskangas on erittäin kestävää 100% polyesteriä jonka sisäpuolella PVC-pinnoite. Polyesteri ei hikoile kuumissakaan olosuhteissa ja se on likaa hylkivää materiaalia. Säkkituolissa käytettävä päälyskangas on ihoa vasten miellyttävää ja taipuisaa materiaalia. Säkkituolin täyte on kotimaista laadukasta polystyreeniraetta joka viimeistelee ensiluokkaisen säkkituoli kokemuksen. Säkkituoliin voi halutessaan lisätä täytettä. Tilaa nyt Hotkiss säkkituolit meiltä kotiin, toimistolle tai muihin julkisiin tiloihin. Hotkiss tuotteita voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin.

Säkkituoleissa saat itsellesi juuri niin mukavan asennon kuin itse haluat, tulee se sitten kotiin opiskelijalle opiskelupaikaksi, pelituoliksi tai vaikka terassille lepotuoliksi niin tässä viihtyy ja rentoutuu koko perhe.

Tekniset tiedot:

Verhoilu: Uv-suojattu 100% polyesterikangas jonka sisäpinnalla PVC-pinnoite.

Täyte: Polystyreenirae.

Tuotteet toimitus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hotkiss säkkituoli 100l
Arviosi
Hotkiss tuotteet voi pestä 30 asteessa tai kostealla liinalla. Laadukkaan päälyskankaan ansiosta se ei ime likaa itseensä eikä värjää.