Hotkiss iso säkkituoli 300l

Suuri säkkituoli - Iso Hotkiss säkkituoli kotiintoimitettuna.

Hotkiss säkkituoli on nuorekas tuote jolla tuot tilaan kuin tilaan raikkautta ja valoa. 300L isoon säkkituoliin on valittavissa useita eri värejä, tilaa omasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

219,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Postipaketti 7 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Postipaketti 7 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 160cm
Leveys: 130cm

Tuotteen tiedot

Hotkiss iso 300L säkkituoli valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Säkkituolin päällyskangas on erittäin kestävää 100% polyesteriä jonka sisäpuolella PVC-pinnoite. Polyesteri ei hikoile kuumissakaan olosuhteissa ja se hylkii likaa erittäin hyvin. Säkkituolissa käytettävä materiaali on ihoa vasten miellyttävää ja taipuisaa materiaalia. Säkkituolin täytteenä käytetään kotimaista laadukasta polystyreeniraetta joka viimeistelee ensiluokkaisen säkkituoli kokemuksen. Säkkituoliin voi tarpeen tullen lisätä täytettä. Tilaa nyt Hotkiss säkkituolit meiltä kotiin, toimistolle tai muihin julkisiin tiloihin. Hotkiss tuotteita voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin.
Säkkituolissa saat pelattua niin lempi videopelit, opiskeltua kokeisiin, lukea lempikirjaasi tai nauttia hetken Holywoodin tarjoamia elokuvia.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: 100% Polyesterikangas jonka sisäpinta pinnoitettu PVC-muovilla.
Täyte: Kotimainen polystyreenirae.
Tuotteen toimitus: Toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hotkiss iso säkkituoli 300l
Arviosi
Hotkiss tuotteet voi pestä 30 asteessa tai kostealla liinalla. Laadukkaan päälyskankaan ansiosta se ei ime likaa itseensä eikä värjää.