Hotkiss iso nojatuoli

Pehmeä ja miellyttävä säkkituoli nojatuolin mallisena.

Upea säkkituoli nojatuoli raikkaissa ja kauniissa väreissä kotia tai tomistoa koristamaan. Tilaa Hotkiss nojatuolisi verkkokaupastamme haluamallasi värillä kotiintoimitettuna.

265,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 90cm
Syvyys: 100cm
Korkeus: 110cm
Istuinkorkeus: 50cm
Istuinsyvyys: 60cm

Tuotteen tiedot

Hotkiss L-mallinen nojatuoli on valmistettu erittäin laadukkaista pinta sekä sisus materiaaleista. Nojatuolin verhoilu on todella laadukasta 100% polyesteriä jonka sisäpuolella PVC-pinnoitus. Polyesteri materiaalina ei hikoile kuumissakaan olosuhteissa ja se hylkii likaa erittäin hyvin. Nojatuolissa käytettävä verhoilu on ihoa vasten pehmeää ja mielyttävää materiaalia. Hotkiss L-nojatuolissa täytteenä käytetään Suomessa valmistettua laadukasta polyureeniraetta, joka viimeistelee laadukkaan istumis kokemuksen.
Tässä nojatuolissa on varmasti mukava lukea lempikirjaa, katsoa elokuvia tai nauttia kesäpäivänä terassilla auringon lämmittävistä säteistä. Kyllä, Hotkiss tuotteita voit käyttää myös ulkona, sillä niiden materiaalit ovat haalistumattomia ja erittäin laadukkaita. Nojatuoliin voi tarpeen tullen lisätä täytettä. Hotkiss nojatuolin reunalla on pieni tasku vaikka limupullolle.Tilaa nyt Hotkiss L nojatuolit meiltä kotiin, toimistolle tai muihin julkisiin tiloihin. Hotkiss tuotteita voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: 100% polyesteri verhoilu jonka sisäpuolella PVC-pinnoitus.
Täyte: Polyureenirae.
Tuotteen toimitus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hotkiss iso nojatuoli
Arviosi
Hotkiss tuotteet voi pestä 30 asteessa tai kostealla liinalla. Laadukkaan päälyskankaan ansiosta se ei ime likaa itseensä eikä värjää.
Omset oy.