Leone klaffituoli

Leone klaffituoli

Alvena tuoli

Alvena tuoli

Olivet tuoli

Upea kesäkaluste tuoli Olivet tiikkisillä käsinojilla

Olivet ruokapöydän tuoli on muotoilultaan ja tyyliltään ajaton ja siksi se sopii eri tyylin omaaviille terasseille sekä puutarhaan. Ruostumaton valkoinen pulverimaalattu alumiinirunko yhdistettynä luonnonläheiseen tiikkiin yhdessä antavat tuolille uniikin ja laadukkaan ilmeen. Tilaa omasi.

272,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 60 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 57cm
Syvyys: 57cm
Korkeus: 82cm
Istuinkorkeus: 44cm

Tuotteen tiedot

Tuotetiedot:

Olivet tuoteperheen ruokapöydän tuoli on ryhdikäs ja miellyttävä tuote istua ja ruokailla pidemmänkin aikaan. Harmaa istuintyyny viimeistelee istuinmukavuuden. Olivet tuolin trunko on pulverimaalattu valkoiseksi ja käsinojien päällä on tyylikäs tiikkinen lista. Tuolit ovat päällekkäin kasattavia joten niitä on helppo siirrellä sekä varastoida. Tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna sisältäen istuinpehmusteen.

Tekniset tiedot:

Olivet kesätuolien runko on ruostumatonta alumiinia joka maalattu valkoiseksi käyttämällä säänkestävää pulverimaalaus tekniikkaa. Tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna hitsatulla runkolla. Käsinojien päällä on FSC-certifioitua tiikkiä.

Olivet tuolien rungot ovat täysin huoltovapaat, sillä alumiini ei ruostu kosteimmissakaan olosuhteissa. Tiikkiset käsinojat patinoituvat arvokkaan harmaaksi ajan saatossa, eivätkä ne vaadi öljyämistä. Jos haluat, että tiikki pitää uuden värinsä, niin tulee ne öljytä noin kerran vuodessa, riippuen hieman käyttöpaikasta.
Brafab Sweden