Ninja 3-1-1+pöytä

Polyrottinki sohva, 2nojatuolia sekä sohvapöytä netistä.

Ruotsalaisen Brafabin valmistama 3-istuttava polyrottinki sohva ninja kahdella nojatuolilla on tyylikäs ja laadukas kokonaisuus. Tilaa uusi laadukas polyrottinkinen sohvakalustosi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

3 540,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Sohvan mitat:

Leveys: 212cm

Syvyys: 88cm

Korkeus: 80cm

Istuinkorkeus: 44cm

Käsinojan paksuus: 14cm

Nojatuolin mitat:

Leveys: 86cm

Syvyys: 88cm

Korkeus: 80cm

Istuinkorkeus: 44cm

Käsinojan paksuus: 14cm

Sohvapöydän mitat:

Pituus: 120cm

Leveys: 60cm

Korkeus: 46cm


Tuotteen tiedot

Ninja polyrottinki sohvakalusto on laadukas, tyylikäs helppohoitoinen tuote unohtamatta miellyttävää istuinmukavuutta. Ninja sohvakaluston istuinmukavuutta voidaan sanoa yhtä hyväksi kuin normaalin sisä sohvankin. Sopiva istuinsyvyys ja miellyttävät pehmusteet sekä kankaat yhdessä luovat tuotteen jossa on mukava istua pidempiäkin aikoja hyvässä seurassa.

Sohvan ruostumattoman alumiinirungon sekä läpivärjätyn polyrottingin ansiosta Ninja sohvakalustosta on iloa vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin. Sohvan sekä nojatuolein pehmusteet ja verhoilu on UV-suojattu sekä homesuojattu. Tilaa siis oma käsinpunottu valmiiksi kasattu polyrottinki sohva kahdella nojatuolilla ja sohvapöydällä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna. Rakenna Ninja polyrottinki sarjasta juuri sellainen kokonaisuus kun itse haluat.

Tekniset tiedot:

Runko: Hitsattu ruostumaton alumiinirunko. 

Punos: Läpivärjätty, Uv-, sekä homesuojattu käsinpunottu polyrottinki.

Pehmusteet: Istuimessa erikoisvaahto ja selkätyynyssä erikoisvaahto sydän jonka ympärillä vanua viimeistelemässä istuinmukavuutta.

Verhoilu: Piukkapunoksinen helposti puhdistettava tyylikäs kangas. Mustassa sohvassa tummat tyynyt ja rustic kalustossa beiget tyynyt.

Toimituksen sisältö: 3-istuttava sohva, 2kpl nojatuoli pehmusteilla sekä sohvapöytä karkaistulla lasikannella.

Tuotteen toimitus: Koko sohvakalusto sekä pöytä toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ninja 3-1-1+pöytä
Arviosi
Sohvan, nojatuolien sekä sohvapöydän rungon puhdistat helposti runsaalla vedellä huuhtelemalla, puhdistuksen apuna voit myös käyttää pehmoista harjaa/sientä sekä mietoja pesuaineita. Pehmusteet voit myös pestä runsaalla vedellä ja lika lähtee niistä helposti. Talvisin sohvakaluston rungon voit säilyttää vaikka ulkona, kunhan vain peität sen asianmukaisesti suojaan lumelta ja jatkuvalta kosteudelta kalustesuojillamme. Pehmusteet eina talvisin kuiviin tiloihin.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista