Net tuoli käsinojilla

Moderni kesäkaluste ruokapöydän tuoli terassille tai puutarhaan useissa väreissä.

Nardin valmistamat modernit ja ajattomat Net ruokapöydän tuolit terassille tai puutarhaan. Valitse mieluisa väri, yhdistele joko vanhan ruokapöydän kanssa tai tilaa samalla uusi pöytä verkkokaupastamme.

125,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 60cm
Syvyys: 56cm
Korkeus: 84cm
Istuinkorkeus: 47cm

Tuotteen tiedot

Tuotetiedot:

Net tuoli käsinojilla on Italialaisen Nardin kädenjälkeä, sen yksinkertaisen moderni muotoilu yhdistettynä huoltovapaaseen kestävään erikoismuoviseokseen yhdessä luovat pitkäikäisen ja tyylikkään kesäkaluste tuolin. Tuoli toimitetaan yhdessä kappaleessa, Net tuolit ovat siis valettu yhdestä palasta. Tuolit ovat päällekkäin kasattavia. Tuoli sopii niin terassilla tai puutarhassa ruokailuun kuin terassille levähdyspaikaksikin. Valitse mieluisa väri ja tilaa tuolit verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Net tuolit valmistetaan 100% säätäkestävästä ja huoltovapaasta erikoismuovista. Toimitetaan valmiiksi kasattuna. Tuolit ovat päällekkäin kasattavia.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Net tuoli käsinojilla
Arviosi
Huoltovapaita Net tuoleja ei tarvitse muuta kuin pestä, parhaiten muovin saat pestyä runsaalla vedellä, pehmoisella pesusienellä ja miedolla pesuaineella. Talvisin tuolit voit säilyttää ulkona peitettynä tai muissa kuivissa tiloissa.
Nardi Italy