Net tuoli

Italialaiset modernit ruokapöydän tuolit terassille tai puutarhaan.

Nauti kesäisistä hetkistä Nardin valmistamilla Net tuoleilla. Net tuoleissa nautit parhaat grilliherkut ilman paikkojen puutumista. Tilaa omat huoltovapaat valmiiksi kasatut kesätuolit verkkokaupastamme halumallasi värillä kotiintoimitettuna.

110,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 50cm
Syvyys: 56cm
Korkeus: 84cm
Istuinkorkeus: 47cm

Tuotteen tiedot

Tuotetiedot:

Net tuolit omaavat upean ja modernin italialaisen muotoilun. Huoltovapaa erikoismuovi on materiaalina niin säänkestävä, kuin tyylikäs. Net tuolit sopivat täydellisesti ulko terassilla tai puutarhassa ruokailuun. Valitse mieluisa väri ja tilaa omasi verkkokaupastamme.

Tekniset tiedot:

Net tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna yhteinäisellä erikoismuovi rungolla. Tuoleissa käytetty erikoismuovi on todella kestävää, se kestää niin kylmää kuin kuumaakin ja on täysin huoltovapaa materiaali. Tuolit toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Hoito-ohjeet:

Net tuoleja ei tarvitse huoltaa eikä hoitaa, vain pelkkä puhdistaminen riittää. Pese tuolit runsaalla vedellä, pehmeällä pesusienellä ja miedolla pesuaineella. Talvisin tuolit voit säilyttää vaikka ulkona peitettynä suojassa jatkuvalta kosteudelta ja lumelta.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Net tuoli
Arviosi