Meirami matto - Vm-carpet

Kaunis Suomessa valmistettu Meirami matto.

Meirami matto on kaunis ja tyyliltään ajaton tuote joka sopii kotiin kuin kotiin useiden mitta, sekä värivaihtoehtojensa ansiosta.

133,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 40 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 40 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Mattojen mitat:

80x150cm

80x200cm

80x250cm

133x200cm

160x230cm

200x300cm


Tuotteen tiedot

Upea Vm-carpetin valmistama Merirami matto rauhallisella ja ajattomalla sidonnalla. Puuvilla ja paperinaru yhdessä luovat kauniin pinnan ja värityksen matolle. Puuvilla jota matossa on käytetty on kierrätysmateriaalia, joten Meirami matto on myös ekologinen vaihtoehto. Meirami maton pohjusta on laadukas ja liukumaton Evapolytex käsittely ja sen voit sijoittaa kaikille lattia pinnoille eikä se jätä jälkiä lattiaan. Sopii myös lattialämmitettyihin tiloihin. Valitse mattoon mieluisa väri sekä koko ja tilaa uusi mattosi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: 565 puuvillaa, 33% paperinarua ja 11% polyesteriä.

Pohjaus: Liukumaton Evapolytex.

PesuohjeetKuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa. 

Meirami mattoa tulee imuroida normaalisti ja tuulettaa tarvittaessa. Maton pinnan likaantuessa poista tahrat heti tuoreeltaan kostealla liinalla. Ei hankausta.
Vm-carpet Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista