Saraste matto - Vm-carpet

Kaunis Saraste matto vaikka käytävämatoksi.

Saraste matto on upea tuote ja eri kokojen ansiosta se soveltuu niin käytävämatoksi kuin olohuoneen matoksikin. Valitse Saraste mattoon mieluisa väri ja koko ja tilaa uusi mattosi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

155,00 € Normaali hinta 194,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 40 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 40 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Mattojen mitat:

80x150cm

80x200cm

80x250cm

133x200cm

160x230cm

200x300cm

ø133cm

ø160cm

ø200cm


Tuotteen tiedot

Kaunis Saraste-matto on tyylikäs tuote joka sopii kotiin kuin kotiin ja tuo sinne upean tyylin. Villalangan joukossa kulkeva paperinaru tuo matolle uniikin ilmeen. Saraste matto on käsitelty likaa hylkivällä käsittelyllä ja soveltuu näin myös julkisiin tiloihin. Maton pohjana on liukumaton Evapolytex käsittely joka antaa matolle ryhdikkään pohjan. Soveltuu kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitettyihin tiloihin.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: 61%villa, 28%paperinarua ja 11% poyesteriä.

Pohjaus: Liukumaton Evapolytex.

Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

 

Saraste mattoa tulee imuroida normaalisti ja voi tuulettaa tarpeen vaatiessa. Maton likaantuessa puhdista tahrat heti tuoreeltaan kostealla liinalla, ei hankausta.
Vm-carpet Suomi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista