Marmori matto - Vm-carpet

Kaunis Marmori matto puuvillan ja paperinarun sekoituksella.

Marmori matto on tyylikäs tuote joka sopii kotiin kuin kotiin neljän eri värinsä ansiosta. Marmori matolla viimeistelet kotisi sisustuksen laadukkaasti ja tyylikkäästi.

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 40 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Mattojen mitat:

80x150cm

80x200cm

80x250cm

133x200cm

160x230cm

200x300cm

ø133cm

ø160cm

ø200cm


Tuotteen tiedot

Marmori matto kauniilla materiaaleilla. Puuvillan ja paperinarun yhdistelmä toimii loistavastu useissa eri väreissä. Marmori matossa käytetty puuvilla on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Maton pohjassa on liukumisen estävä Evapolytex pinta joka ei jätä jälkiä lattiaan. Marmori maton voit sijoittaa kaikille lattiapinnoille, myös lattialämmitettyihin tiloihin. Valitse neljästä välistä mieluisa.

Tekniset tiedot:

Materiaalit: 41% puuvillaa, 49% paperinarua ja 10% polyesteriä.

Pohjaus: Evapolytex liukumaton pohja.

Pesuohjeet: Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

 

Imuroi matto normaalisti ja tuuleta tarpeen vaatiessa. Maton likaantuessa puhdista lika pois heti tuoreeltaan kostealla liinalla. Ei hankausta.
Vm-carpet.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista