Marilyn sohva 3-ist

Moderni sohva kotisi olohuoneeseen mustana tai valkoisena.

Marilyn sohva on moderni ja tyylikäs tuote niin muotoilultaan kuin materiaaleiltaan. Sohvaan on valittavissa kaksi väriä, joko musta tai valkoinen. Tilaa omasi kotiintoimitettuna verkkokaupastamme.

989,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 206cm
Syvyys: 89cm
Korkeus: 87cm
Istuinkorkeus: 42cm
Istuinsyvyys: 53cm

Tuotteen tiedot

Moderni 3-istuttava sohva suoraviivaisella ja tyylikkäällä muotoilulla. Sohvan muotoilu on keveä ja moderni kahden leveä istuintyynyn ja korkeiden kromijalkojen ansiosta. Korkeiden jalkojen ansiosta pääset myös vaivattomasti imuroimaan ja siivoamaan sohvan alta. Marilyn sohvassa istut mukavan rennosti, mutta silti niin että pitkään istuessa ei paikat pääse puutumaan. Sohvassa on myös riittävästi pituutta niin, että siihen mahtuu pitkäkseen vaikka päiväunille. Valitse sohvaan mieluisa väri ja tilaa uusi sohvasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Verhoilu: Leather Plus(100% polyesterisekoitus).

Pehmusteet: Istuimessa miellyttävä vaahtotäyte ja selkänojassa vanukuitua. Selkätyyny on kiinnitetty selkänojaan tarralla, mutta sen saa myös pois siivouksen ajaksi.

Tuotteen kasaus: Marilyn sohva toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna niin, että ainoastaan jalat tulee kiinnittää paikalleen ruuveilla.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista