Leone ruokapöytä + Creston säätötuolit

Puutarhakaluste ruokailuryhmä mustana tai valkoisena huoltovapailla materiaaleilla.

Tyylikäs suoraviivainen puutarhakaluste ruokailuryhmä säädettävillä Creston tuoleilla ja huoltovapaalla Leone ruokapöydällä. Tilaa uusi kuuden hengen ruokailuryhmä terassille, parvekkeelle tai puutarhaan verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

1 151,20 € Normaalihinta 1 439,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Pituus: 200cm

Leveys. 100cm

Korkeus: 74cm

Tuolien mitat:

Leveys: 59cm

Syvyys: 71cm

Korkeus: 110cm

Istuinkorkeus: 45cm


Tuotteen tiedot

Mukava terassikaluste ruokailuryhmä tukevalla ristikkojalkaisella Leone ruokapöydällä ja säädettävillä Creston tuoleilla on pitkäikäinen ja huoltovapaa hankinta kotiin tai mökille. Creston tuolin selkänojaa saa säädettyä käsinojia nostamalla yhdenaikaisesti niin, että ruokailun jälkeen saat pidettyä ruokalevon ilman, että tarvitsee vaihtaa istuinpaikkaa. Selkänojan ollessa pystyasennossa ruokailet tuolissa tukevasti ja mukavasti. Creston tuolit ovat myös kasaantaittuvat, joten niiden siirtäminen ja varastointi on helppoa ja vaivatonta. Miellyttävän tekstiilin ansiosta tuoli ei vaadi erikseen pehmustetta. Leone ruokapöydän alumiininen ristikkojalka antaa ryhmälle upean ja viimeistellyn ilmeen.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaalit: Runko pulverimaalattua alumiinia mustana tai valkoisena ja kannessa harmaa Non-wood lankkulevy jossa tyylikäs puunsyy kuviointi.

Tuolin materiaalit: Tuolien runko on ruostumatonta pulverimaalattua alumiinia ja istuin sekä selkänojassa on tukeva ja pitkäikäinen tekstiili.

Tuotteen kasaus: Creston kesäkaluste tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuina, mutta pöydän jalat tulee kiinnittää kanteen kiinni kotona.

Toimitus: Toimitus sisältää 200cm kesäkaluste ruokapöydän ja 6kpl säädettäviä Creston tuoleja.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Leone ruokapöytä + Creston säätötuolit
Arviosi
Leone ruokapöytä ja Creston tuolit ovat täysin hoitovapaita tuotteita. Puhdista ryhmä kostealla liinalla pyyhkimällä, likaa lähtee helposti pois, sillä lika ei imeydy laadukkaisiin materiaaleihin. Talvisin ruokailuryhmän voit säilyttää vaikka ulkona, kunhan vain peität sen kalustesuojillamme suojaan lumelta ja jatkuvalta kosteudelta.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista