Leone kulmasohva

Leone kulmasohva

Joliette kulmasohva

Joliette kulmasohva

Leone kulmasohva-White

Moderni alumiinirunkoinen kesäkaluste kulmasohva terassille tai puutarhaan.

Leone kulmasohva on täysin hoitovapaa kesäkaluste josta on iloa vuosiksi ja vuosiksi eteenpäin. Moderni ja suoraviivainen muotoilu kuvaa hyvin tätä sohvaa. Tilaa oma sohvasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna. Sohvapöytä myydään erikseen.

Normaali hinta 1 718,00 € Tarjoushinta 1 190,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 218cm
Leveys: 218cm
Syvyys: 74cm
Korkeus: 77cm
Istuinkorkeus: 42cm

Tuotteen tiedot

Leone kulmasohva ruostumattomalla alumiinirungolla on tyylikäs ja moderni kokonaisuus. Leone kulmasohva kasaantuu elementeistä, joten sohvan saavuttua kotiin voit itse vaihtaa sohvan järjestystä ja kokoa. Tilaamalla sohvaan lisä elementtejä saat sohvasta juuri sellaisen kuin itse haluat. 11cm paksujen ja pehmoisten istuintyynyjen ansiosta sohvassa on todella miellyttävä istua pidempiäkin aikoja. Tilaa todella laadukas ja täysin hoitovapaa Leone kulmasohvasi terassille, parvekkeelle tai puutarhaan verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton matta pulverimaalattu alumiinirunko

Pehmusteet: Istuimessa pehmeä ja pitkäikäinen 11cm erikoisvaahto ja selkänojassa vaahtomuovisydän antamassa tukea jonka ympärillä vanua luomassa pehmeyttä.

Verhoilu: Verhoiluna on piukkapunoksinen helposti puhdistettava UV, sekä homesuojattu verhoilu kangas.

Tuotteen kasaus: Leone kulmasohva toimitetaan kotiin elementtivalmiina, kiinnitä vain osat yhteen alumiiniklipseillä ja sohva on käyttövalmis.

Sisältö: 3kulmapalaa ja 2välipaa sekä istuin ja selkäpehmusteet.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Leone kulmasohva-White
Arviosi
Maalattu alumiini on täysin huoltovapaa materiaali ja siksi niin suosittu kesäkalusteissa, se ei ruostu vuosienkaan käytön jälkeen. Rungon huoltamiseksi riittää pelkkä puhtaanapito. Leone kulmasohvan pehmusteet ovat umpäriverhoiltuja ja kangas on UV-suojattua materiaalia. Pehmusteet voi pestä niille tarkoitetuilla tekstiilipesuaineilla. Sohvan rungon saa jättää ulos talveksi, kunhan sen peittää asianmukaisesti ja pehmusteet vietävä kuivaan tilaan.
Brafab Sweden.