Leone ruokapöytä + Creston säätötuolit

Leone ruokapöytä + Creston säätötuolit

Leone ruokailuryhmä 200cm

Leone ruokailuryhmä 200cm

Leone pöytä 130cm + 6 tuolia

Kuuden hengen pyöreä terassikaluste ruokapöytä kuudella tuolilla.

Leone ruokailuryhmä kuudella tuolilla ja pyöreällä pöydällä on tyylikäs ja moderni kokonaisuus. Ryhmän muotoilu on silti ajaton ja sopii moniin eri tyylisiin koteihin. Tilaa omasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

990,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Halkaisija:130cm

Korkeus: 74cm

Tuolien mitat:

Leveys: 56.5cm

Syvyys: 60cm

Korkeus: 89cm

Istuinkorkeus: 44cm


Tuotteen tiedot

Kuuden hengen pyöreä Leone terassikaluste ruokapöytä kuudella Leone tuolilla on tyylikäs ja moderni kokonaisuus. 130cm ruokapöydän ympärille mahtuu mukavasti 6 ruokailijaa ja silti pöydällä riittää tilaa kattauksille. Leone tuolit ovat päällekkäin kasattavia, joten niiden siirtäminen ja varastointi on helppoa ja vaivatonta. Tuolien istuin sekä selkänojassa on miellyttävää tekstiiliä, joten tuolit eivät vaadi erikseen pehmustetta. Yhdistele muiden Leone sarjan kesäkalusteiden kanssa ja rakenna unelmiesi kesäkaluste kokonaisuus terassille, parvekkeelle tai puutarhaan.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaalit: Ruostumaton alumiinirunko pulverimaalauksella. Pöydän kansi on läpivärjättyä erikoismuoviseosta, Non-woodia.

Tuolien materiaalit: Tuolin runko on ruostumatonta pulverimaalattua alumiinia ja istuin, sekä selkänojassa on miellyttävää ja pitkäikäistä tekstiiliä.

Tuotteiden kasaus: Tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna ja pöytä jalat irrallaan. Jalat kiinnitetään helposti kanteen kiinni ruuveilla.

Toimitus: Toimitukseen sisältyy 130cm kesäkaluste ruokapöytä Leone ja 6kpl Leone tuolia.

Leone ruokaryhmä on täysin hoitovapaa kokonaisuus laadukkaiden materiaaliensa ansiosta. Ruostumattoman alumiinirunkonsa ansiosta tämä ryhmä kestää vaikka taivasalla. Puhdista pöytä vedellä, miedolla pesuaineella ja rätillä/liinalla. Talvisin voit säilyttää ruokaryhmän vaikka ulkona, kunhan säilytät sen suojassa lumelta ja jatkuvalta kosteudelta kalustesuojillamme.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista