Rana ruokailuryhmä 200cm

Rana ruokailuryhmä 200cm

Gotland ruokapöytä betoni

Upea Gotland kesäkaluste ruokapöytä

Gotland ruokapöytä on osa Brafabin valmistamaa kesäkalustesarjaa. Sarjaan kuuluu niin aurinkosänkyä, sohvaa kuin lepotuoliakin, joten kyseisen sarjan tuotteilla pystyt sisustamaan tilan kuin tilan. Rakenna itsellesi mieluisa kesäkalustepaketti, ja tilaa omasi verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

1 815,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 220cm
Leveys: 95cm
Korkeus: 73cm

Tuotteen tiedot

Gotland ruokapöytä on muotoilultaan tyylikkään selkeä, ja materiaaleiltaan erittäin laadukas. Huolettomat ruokailuhetket takaa betonirakenteinen kansi, ja ruostumaton teräs runko, jotka kestävät kulutusta. Ruokapöydän ympärille sopii monet valikoimamme tuolit, etenkin Gorland kesäkalustesarjan ruokapöydän tuolit. Pöytä on rakenteeltaan tukeva, eikä pienestä hetkahda.

Gotland ruokapöydän runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja kansi on betonirakennetta. Kesäkalusteen materiaalit ovat siis erittäin laadukkaita ja huolettomia. Tämä takaa käyttömukavuuden ja pitkäikäisyyden.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton teräs.

Kansi: Betonirakenne.

Tuotteen toimitus: Ruokapöytä toimitetaan osissa, helppo kasata, mukana selkeät kasausohjeet.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Gotland ruokapöytä betoni
Arviosi
Ruokapöydän runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kannessa on betonirakenne. Materiaalit ovat siis huoltovapaita. Pöydän voi säilyttää talvet ulkona, kunhan se on peitetty asianmukaisesti niin, ettei pöytä pääse kosketuksiin lumen ja jään kanssa.
Brafab