Beatrice 110cm ruokailuryhmä

Beatrice 110cm ruokailuryhmä

Leone ruokailuryhmä 150cm

Leone ruokailuryhmä 150cm

Leone pöytä 130cm + 4 tuolia

Pyöreä alumiinista valmistettu neljän hengen ruokailuryhmä terassille tai puutarhaan.

Leone 130cm pöytä neljällä tuolilla on osa kattavaa Ruotsalaisen Brafabin valmistamaa kesäkalustesarjaa. Yhdistele muiden Leone sarjan kesäkalusteiden kanssa ja rakenna mieleisesi kalustekokonaisuus terassille, parvekkeelle tai puutarhaan.

790,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Halkaisija: 130cm

Korkeus: 74cm

Tuolien mitat:

Leveys: 56,5cm

Syvyys: 60cm

Korkeus: 89cm

Istuinkorkeus: 44cm


Tuotteen tiedot

Pyöreä neljän hengen ruokailuryhmä terassille, parvekkeelle tai puutarhaan täysin huoltovapailla materiaaleilla. Leone pöydän ja tuolien rungot valmistetaan tukevasti pulverimaalatusta ruostumattomasta alumiinista. 130cm ruokapöydän ympärille mahtuu tarpeen tullen kuusikin ruokailijaa. Tuolien istuin, sekä selkänojassa on trampoliinin verkon tyylistä miellyttävää hieman joustavaa tekstiiliä joka pitää muotonsa ja pysyy uudenveroisena vuosia, tekstiilin ansiosta tuolit eivät myöskään vaadi pehmustetta. Leone tuolit ovat myös päällekkäin kasattavia, näin niitä on helppo siirellä ja talvi säilönnässä ne eivät vie paljoa tilaa. Tilaa oma uusi kesäkaluste ruokaryhmäsi kodin terassille verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaalit: Runko pulverimaalattua alumiinia ja kannessa läpivärjätty erikoismuoviseos Non-wood. Kannen pinnassa näkyy upeasti puusyy kuviointi.

Tuolien materiaalit: Tuolien runko on pulverimaalattua ruostumatonta alumiinia, istuin sekä selkänojassa hengittävää tekstiili verkkoa. 

Tuotteiden kasaus: Tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuina ja ruokapöytä jalat irrallaan. Jalat kiinnitetään helposti kanteen ruuveilla.

Toimitus: Toimitukseen sisältyy 130cm Leone kesäkaluste ruokapöytä ja 4 Leone ruokapöydän tuolia.

Leone ruokapöytä sekä tuolit ovat huoltovapaita tuotteita, mutta puhtaana niitä toki tulee pitää. Puhdista pöytä ja tuolit kostealla liinalla pyyhkien. Lika ei imeydy tuotteiden pintaan laadukkaiden materiaalien ansiosta. Talvisin ruokailuryhmän voit säilyttää vaikka ulkona, kunhan vain peität sen asianmukaisesti säältä suojaan kalustesuojillamme.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista