Esino pöytä + 2 tuolia

Pieni Esino parveryhmä kauniilla väreillä.

Esino parvekeryhmä on kaunis ja siro tuote. Valitse mieluisa väri viidestä vaihtoehdosta ja tilaa uusi pieni kesäkaluste pöytä kahdella tuolilla meiltä kotiin toimitettuna.

215,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Tuolien mitat:

Leveys: 42cm

Korkeus: 51cm

Pöydän mitat:

Leveys: 61cm

Syvyys: 61cm

Korkeus: 71cm


Tuotteen tiedot

Kaunis ja siro tukevasti maalatusta teräksestä valmistettu pieni neliön muotoinen pöytä kahdella tuolilla. Esino settiin on valittavissa toinen toistaan ihanampia värejä. Esino pöydällä ja tuoleilla tuot käytännöllisyyttä ja tyyliä niin parvekkeelle, verannalle, puutarhaan kuin terassillekkin.

Yhdistele Arno sohvan kanssa joka maalattu samoilla väreillä kun Esino ryhmäkin, yhdistele ja rakenna kaunis kokonaisuus.

Pöytä ja tuolit on maalattu ja käsitelty, joten ne kestävät kosteutta ja UV-säteilyä. Esino pöytä ja tuolit ovat kasaantaitettavia, joten niiden siirtäminen ja varastointi on helppoa. Valitse mieluisa väri ja tilaa uusi pieni parvekeryhmä verkkokaupastamme kotiin toimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Maalattu teräs.

Tuotteen toimitus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna pakattuna laatikkoon.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Esino pöytä + 2 tuolia
Arviosi
Puhdista pöydän ja tuolien pinta kostealla liinalla pyyhkien. Talvisin pöytä ja tuolit suositellaan säilytettäväksi kuivassa tilassa jossa ei ole jatkuvaa kosteutta.
Brafab Ruotsi.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista