Paulina pöytä + 4 tuolia beige

Paulina pöytä + 4 tuolia beige

Leone pöytä 130cm + 4 tuolia

Leone pöytä 130cm + 4 tuolia

Beatrice 110cm ruokailuryhmä

Maalaisromanttinen upea Beatrice terassikaluste ruokailuryhmä huoltovapailla materiaaleilla.

Uniikki ja upea ruokailuryhmä kodin terassille tai mökin puutarhaan huoltovapailla materiaaleilla. Tyylikäs käsinpunottu polyrottinki ryhmä valmistetaan Ruotsalaisen Brafabin tehtailla. Yhdistele muiden Beatrice sarjan kesäkalusteiden kanssa ja rakenna mieleisesi kokonaisuus.

1 765,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Heti varastossa 3-5 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Halkaisija: 110cm

Pöydän korkeus: 73cm

Tuolien mitat:

Leveys: 60cm

Korkeus: 85cm

Syvyys: 65cm

Istuinkorkeus: 49cm


Tuotteen tiedot

Upea puutarhakaluste ruokailuryhmä uniikilla maalaisromanttisella muotoilulla. Ruokailuryhmän punostyyli on keveä ja siro, mutta tukevan hitsatun alumiinirungon ansiosta kokonaisuus on todella tukeva ja pitkäikäinen. Polyrottinkipunos on tukevaa 5.3mm paksua ympäripyöreää läpivärjättyä ja Uv-suojattua polyrottinkia. Beatrice ruokailuryhmän voit sijoittaa niin katetulle terassille kuin puutarhaankin, sillä ryhmän materiaalit ovat täysin säänkestäviä. Tilaa upea uusi ruokaryhmäsi kotiin tai mökille verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaalit: Hitsattu ruostumaton alumiinirunko, 6mm paksu karkaistu lasikansi ja läpivärjätty ja Uv-suojattu 5.3mm polyrottinki punos.

Tuolien materiaalit: Tuoleissa hitsattu ruostumaton alumiinirunko ja punos 5.3mm paksua läpivärjättyä ja Uv-suojattua polyrottinkia.

Pehmuste: Tuolissa on miellyttävä helposti puhdistettava verhoilukangas ja sen sisällä tukeva erikoisvaahto pehmuste. Kankaassa on Uv, sekä homesuojauskäsittely.

Tuotteen kasaus: Beatrice tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna ja pöytä toimitetaan kahdessa osassa, jalkasokkeli tulee kiinnittää helposti kanteen kiinni neljällä ruuvilla.

Toimitus: Toimitukseen sisältyy 110cm pyöreä ruokapöytä sekä 4kpl Beatrice tuolia istuinpehmusteilla.

Beatrice ruokailuryhmä on täysin hoitovapaa ryhmä. Puhtaana saat polyrottinki punoksen parhaiten lämpöisellä vedellä ja pehmoisella sienellä/harjalla kevyesti hinkaten. Jos punoksen pinnassa on pinttynyttä likaa saat sen helposti pois lisäämällä mietoa pesuainetta. Talvisin ruokaryhmän voit säilyttää vaikka ulkona, kunhan vain peität sen myymillämme kalustesuojilla suojaan suoralta lumelta ja jatkuvalta kosteudelta. Istuinpehmusteet tulee säilyttää talvisin kuivissa tiloissa.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista