Jensen Nova max runkopatja

Laadukas Norjassa Jensenin tehtailla valmistettu Nova Max runkopatja.

Nova max parivuode runkopatja on laadukas tuote jossa kehosi lepää oikeassa asennossa tuettuna läpi yön, näin heräät aamulla pirteänä ja levänneenä. Tilaa uusi Jensenin valmistama runkopatjasi joko 160cm tai 180cm verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

3 558,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusaika
Tilaustuote toimitusaika 10-15 arkipäivää
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 150 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 200cm
Leveys: 160cm / 180cm

Tuotteen tiedot

Jensen Nova Max kampanja runkopatja on laadukas Norjalaisen Jensenin valmistama parivuode. Nova Maxissa käytetään Originale vyöhykejärjestelmää jossa yhdistyy ristiselän tuki sekä joustava pehmoisempi hartiavyöhyke. Runkopatjan pintajousituksena on Nova Max malliin käyttöön otettu uusi Feel 2.0 jousitus. Nova Max patjassa on lisäksi pehmeämpi ja kovempi puoli, joten voit oman maun mukaan viimeistellä patjan jäykkyyden. Laadukkaan pussijousituksen ansiosta patjan sivuttaisliikkuminen on lähes olematon ja patjan tuntuma on muutenkin vakaa.

Petauspatjana toimii laadukas softline1 petauspatja jossa on Cellex XS -pehmuste (5cm). Softline petauspatjan toinen puoli on profiloitu eli hieman pehmeämpi ja toinen puoli taisainen. Cellex XS - pehmusteessa on todella hyvät ilmaa ja kosteutta kuljettavat ominaisuudet. Softline1 petauspatja sisältää Lyocell-kuituja sekä sensity teknologiaa jonka ansiosta sänkysi pysyy kuivempana, hygienisempänä ja uudeveroisena pidempään. Petauspatjan päälisen voit pestä helposti kotona 60asteessa pesukoneessa.

Tekniset tiedot:

Runko: Tukeva puu / kertopuurunko 25-vuoden takuulla.

Jousitus: Feel 2.0 pussijousitus.

Petauspatja: Softline1 petauspatja (5cm).

Verhoilu: Piukkapunoksinen helposti puhdistettava ja hengittävä kangas.

Toimituksen sisältö: 2kpl alarunko, Softline1 petauspatja ja 8kpl jalat.

Takuu: 25-vuoden jousi ja runkotakuu.

Petauspatjan päälinen on pestävissä 60asteessa. Jenkkisängyn verhoilua suositellaan imuroitavakasi puhtaaksi pölystä normaalin arki siivouksen yhteydessä. Petauspatjaa suositellaan myös tuuletettavaksi ulkona.
Jensen.