Hillmond jatkopöytä + 6 Creston tuolia

Jatkettava huoltovapaa kesäkaluste ruokapöytä kuudella säätötuolilla.

Creston ruokapöytä on tyylikäs ja käytännöllinen tuote sen jatkomekanismin ansiosta. Pöytää saat helposti kasvatettua ja pienennettyä tarpeen mukaan. Tilaa uusi ruokailuryhmä terassille, parvekkeelle tai puutarhaan verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

1 436,00 € Normaalihinta 1 795,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Pituus: 160-220cm

Leveys: 100cm

Korkeus: 76.5cm

Tuolien mitat:

Leveys: 59cm

Syvyys: 71cm

Korkeus: 110cm

Istuinkorkeus: 45cm


Tuotteen tiedot

Jatkettava Hillmond kesäkaluste ruokapöytä kuudella Creston säätötuolilla on tyylikäs, suoraviivainen ja käytännöllinen kokonaisuus. Jatkettava ruokapöytä on helppokäyttöinen, vedä vain pöydän päästä ja kansi aukeaa ja saat jatkopalan paikalleen tai pois. Pöydän ollessa pienenä saat säilytettyä jatkopalan pöydän alla. Hillmond pöydässä niin runko kuin mekanismitkin on valmistettu ruostumattomasta alumiinista, joten on pöytä sitten suojassa sateelta tai taivasalla niin se kestää ja toimii vuosienkin jälkeen. Creston tuolien selkänojaa saat säädettyä 7-asentoon nostamalla käsinojia yhdenaikaisesti ja laskemalla selkänojan alaspäin. Tuolit ovat myös kasaantaittuvat, joten niiden siirtäminen ja varastointi on helppoa ja vaivatonta. Tuolit eivät vaadi erikseen pehmustetta. Valitse joko valkoinen tai musta väri ja tilaa uusi kesäkaluste ruokailuryhmä kotiin tai mökille.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaalit: Hillmond ruokapöytä on valmistettu kokonaan ruostumattomasta alumiinista joka maalattu joko mustaksi tai valko/harmaaksi.

Tuolien materiaali: Creston säätötuolien runko on pulverimaalattua ruostumatonta alumiinia ja istuin sekä selkänojassa on mukavaa hieman joustavaa tekstiiliä.

Tuotteiden kasaus: Creston tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna, mutta pöydän jalat tulee kiinnittää kanteen kiinni helposti ruuveilla.

Toimitus: Toimitukseen sisältyy Hillmond jatkettava puutarhakaluste pöytä ja 6kpl Creston säätötuoleja.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Hillmond jatkopöytä + 6 Creston tuolia
Arviosi
Puhdista ruokailuryhmä kostealla liinalla/rätilla, puhdistamisen apuna voit käyttää mietoja pesuaineita. Muuta huoltoa ruokailuryhmä ei vaadi laadukkaiden materiaalien ansiosta. Talvisin voit säilyttää kokonaisuuden vaikka ulkona peitettynä kalustesuojillamme.
Brafab Sweden.