Grandby pöytä + 6 Somerset tuolia

Tyylikäs ja moderni 6-hengen kesäkaluste ruokailuryhmä terassille tai puutarhaan.

Huoltovapaa kesäkaluste ruokailuryhmä upealla muotoilulla ja huoltovapailla materiaaleilla. Tuolit ovat keveä mallisia korkeiden aluuministen jalkojen ansiosta ja punos on käsinpunottua huoltovapaata polyrottinkia. Tilaa uusi ruokailuryhmä terassille tai puutarhaan verkkokaupastammee kotiintoimitettuna.

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Pituus: 212cm

Leveys: 100cm

Korkeus: 73cm

Tuolien mitat:

Leveys: 58cm

Syvyys: 65cm

Korkeus: 85cm


Tuotteen tiedot

Upea moderni kesäkaluste ruokailuryhmä kuudella valmiiksi kasatulla Somerset tuolilla. Grandby kesäkaluste ruokailuryhmän tyyli on yksinkertaisen moderni ja keveä. Pöydän päätyihin voit tilata vielä lisätuolit jolloin pöydän ympärille mahtuu mukavasti kahdeksan ihmistä nauttimaan kesäisiä grilliherkkuja. Valitse mieluisa väri ja tilaa uusi huoltovapaa ruokailuryhmäsi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaali: Pulverimaalattu ruostumaton alumiinirunko ja kansi.

Tuolien materiaali: Runko valmiiksi kasattu ruostumaton alumiini ja punos on läpivärjättyä ja Uv-suojattua polyrottinkia.

Pehmusteet: Tuoleissa laadukas erikoisvaahto pehmuste joka verhoiltu piukkapunoksisella Uv, sekä homesuojatulla verhoilukankaalla.

Tuotteen kasaus: Tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna ja pöytä jalat irrallaan.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Grandby pöytä + 6 Somerset tuolia
Arviosi
Grandby ruokapöytä ja Somerset tuolit ovat täysin huoltovapaita kesäkalusteita ja siksi pelkkä puhtaanapito riittää. Puhdista pöytä kostealla liinalla pyyhkimällä ja tuolien polyrottingin saat puhdistettua parhaiten runsaalla vedellä huuhtelemalla. Jos tarvetta niin puhdistamisen apuna voit käyttää mietoa pesuainetta sekä pehmoista harjaa tai sientä. Talvisin ruokailuryhmän voit säilyttää vaikka ulkona peitettynä kalustesuojillamme. Pehmusteet aina talvisin kuiviin tiloihin.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista