Evita nojatuoli

Upea polyrottingista valmistettu nojatuoli klassisella muotoilulla ja huoltovapailla materiaaleilla.

Evita nojatuolissa viihdyt pidempäänkin nauttien kesäisitä päivistä ja illoista. Pehmeät pehmusteet ja laadukkaat verhoilukankaat viimeistelevät istuinmukavuuden. Tilaa upea Brafabin valmistama Evita nojatuolisi kotiintoimitettuna verkkokaupastamme haluamallasi värillä.

715,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 69cm
Syvyys: 88cm
Korkeus: 102cm
Istuinkorkeus: 38cm

Tuotteen tiedot

Upean ja elegantin muotoilun omaava Evita polyrottingista valmistettu nojatuoli jäljittelee klassisen iso-äidin nojatuoli mallia. Evita nojatuolissa on riittävän korkea selkänoja niin, että myös niskalle saa miellyttävän tuen. Tässä tuolissa istut pidempäänkin nauttien kesäisistä päivistä. Pehmeiden istuinpehmusteiden ansiosta paikat eivät puudu hyvää kirjaa lukiessa. Tilaa omasi haluamallasi värillä verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton alumiini

Punos: 5.3mm paksu pyöreä UV-suojattu polyrottinkipunos.

Pehmusteet: Istuimessa paksu ja pehmoinen erikoisvaahto pehmuste ja selkänojassa vanukuitu täyte joka pitää todella hyvin ryhtinsä.

Verhoilu: Pehmusteet on verhoiltu laadukkaalla, pehmoisella ja tyylikkäällä UV-suojatulla sekä home suojatulla verhoilukankaalla.

Tuotteen kasaus: Nojatuoli toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Evita nojatuoli
Arviosi
Evita polyrottingista valmistettu nojatuoli on täysin huoltovapaa. hitsatun alumiinirungon aniosta tuolin runko pysyy tukevana vuodesta toiseen eikä ruostu. Polyrottinki toki likaantuu ja pölystyy niinkuin muutkin materiaalit, joten pölyt saat parhaiten pois huuhtelemalla lämpöisellä vedellä. Jos tuolin pintaan tulee pinttyneempää likaa niin käytä mietoa pesuainetta, lämpöistä vettä ja pehmoista sientä puhdistamisessa. Jos ei ole mahdollista siirtää tuolia talveksi sisätiloihin kuten varastoon, niin peitäthän tuolin asianmukaisesti niin, ettei se ole suorassa kosketuksessa lumean tai muun kosteuden kanssa. Pehmusteet aina talveksi kuviin tiloihin.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista