Creston säätötuoli

Säädettävät Creston kesäkaluste tuolit huoltovapailla materiaaleilla.

Creston tuoleissa nautit kesän parhaat hetken niin ruuan, kuin auringonkin merkeissä. Tilaa tuolit verkkokaupastamme haluamallasi värillä ja nauti huoltovapaasta kesästä. Yhdistele Creston tuolia useiden kymmenien pöytämalliemme kanssa.

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 40 €

Kuljetus ulko-ovelle 30 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 59cm
Syvyys: 71cm
Korkeus: 110cm
Istuinkorkeus: 45cm

Tuotteen tiedot

Tuotetiedot:

Creston tuoleissa nautit kesän parhaat grilliherkut ja ruuan jälkeen selkänojaa säätämällä nautit kesäisestä auringonpaisteesta. Käsinojia nostamalla samanaikaisesti selkänojaa saa säädettyä seitsemään eri asentoon, taas käsinojat laskemalla selkänoja lukittuu itselle mieluisaan asentoon. Tuolit saa taitettua pieneen nippuun niin, että talvisäilyttäminen ja tuolien siirtäminen on helppoa. Creston tuolit ovat erittäin keveitä siirrellä alumiinirunkonsa ansiosta. Tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuina. Valitse itselle mieluisa väri ja tilaa uudet säätötuolit verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Creston kesäkaluste säätötuolien runko valmistetaan ruostumattomasta alumiinista ja tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna. Istuin sekä selkänojassa on tukevaa, hieman joustavaa ja miellyttävää tekstiiliä. Tuoli ei vaadi erikseen pehmustetta. Alumiini on maalattu pulverimaalauksella joko mustaksi tai valkoiseksi.

Hoito-ohjeet:

Creston kesäkaluste tuolit ovat täysin huoltovapaat. Puhtaana pidät Creston säätötuolit helpoiten runsaalla vedellä ja pehmoisella sienellä. Jos alumiinin tai tekstiilin pinnassa on pinttynyttä tai muuten vain vaikeammin irtoavaa likaa, niin voit käyttää apuna mietoja pesuaineta.

Valmistaja:

Brafab Sweden.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Creston säätötuoli
Arviosi