Canby kulmasohva

Polyrottinki kulmasohva tarjoushintaan.

Canby polyrottinki kulmasohvassa nautit kesäisistä keleistä perheen ja ystävien kanssa. Sohvassa on mukavasti tilaa hieman suuremmallekkin perheelle. Tilaa oma huoltovapaa kulmasohvasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: 217cm
Leveys: 217cm
Syvyys: 82cm
Korkeus: 82cm
Istuinkorkeus: 43cm

Tuotteen tiedot

Canby kulmasohvassa on tukeva hitsattu alumiinirunko joka ei ruostu kosteimmissakaan olosuhteissa. Polyrottinki on läpivärjättyä Uv-suojattua punosta joka pitää värinsä eikä menetä muotoaan ajansaatossa. Sohva toimitetaan kotiin elementit valmiiksi kasattuina joten kasaamiseen ei tarvitse kuluttaa aikaa vaan pääset heti nauttimaan kesäisistä keleistä. Sohvan jaloissa on pienet säätöjalat, joten vaikka alusta johon sohva tulee ei olisi ihan suora, saat sen suoraksi ja tukevaksi jalkoja säätämällä. Sohvan tyynyt ovat myös Uv-suojatut ja kankaat erittäin miellyttävää ja pehmoista materiaalia ihoa vasten. Tarjouspakettiin sosältyy kulmasohva, tyynyt ja lasikantinen sohvapöytä.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton alumiini

Pehmusteet: Istuintyynyssä miellyttävä erikoisvaahto ja selkätyynyssä vanukuitu täyte.

Verhoilu: UV, sekä homesuojattu tyylikäs ja helposti puhdistettava verhoilukangas.

Tuotteen kasaus: Sohva toimitetaan valmiiksi kasattuna, kiinnitä vain osat yhteen.

Sohvapöydän koko: 78x78cm Korkeus 50cm

Canby kulmasohva on täysin huoltovapaa kesäkaluste, mutta toki puhtaana sitä tarvitsee pitää. Kevyet katupölyt ja siitepölyt saat putsattua helpoiten lämpöisellä vedellä huuhtelemalla. Jos sohvan pintaan tulee pinttyneempää likaa, niin voit apuna käyttää pehmoista harjaa/sientä sekä mietoa pesuainetta. Talvisin kulmasohva on hyvä peittää asianmukaisesti suojaan suoralta lumelta ja jäältä. Pehmusteet aina talveksi kuiviin tiloihin.
Brafab Sweden.