Canby 3-1-1+pöytä

Suoralinjainen polyrottinki sohva kahdella nojatuolilla.

Canby sohvakalusto on tyylikäs ja hoitovapaa kesäkaluste sohvakalusto. Huoltovapaa polyrottinki ja ruostumaton alumiinirunko yhdessä varmistavat leppoisan kesän. Tilaa omasi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Pituus: Sohva 209cm
Leveys: Nojatuolit 81cm
Syvyys: 82cm
Korkeus: 82cm
Istuinkorkeus: 43cm

Tuotteen tiedot

Canby polyrottinki sohvan sekä nojatuolien rungot valmistetaan tukevasti hitsatusta ruostumattomasta alumiinirungosta ja punos on Uv-suojattua läpivärjättyä polyrottinkia. Uv-suojattu polyrottinki on ehdoton materiaali pohjoismaisissa olosuhteissa sillä se ei menetä väriään kosteissa eikä kuumissakaan keleissä. Sohvan pehmusteet ovat myös Uv-suojatut ja kankaat ovat miellyttävää ja pehmoista materiaalia ihoa vasten. Sohvapöydän kansi on karkaistua lasia, joten se on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä eikä se ime itseensä rasva eikä muita jälkiä. Tilaa tyylikäs polyrottinki sohva ja nojatuolit ulos terassille ja puutarhaan.

Tekniset tiedot:

Runko: Ruostumaton alumiini

Punos: UV-suojattu läpivärjätty polyrottinki

Pehmusteet: Istuimessa miellyttävä erikoistvaahto ja selkänojassa vanukuitu täyte.

Verhoilu: Näyttävä, helppohoitoinen ja laadukas verhoilukangas.

Tuotteen kasaus: Toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Pöydän koko: 130x60cm Korkeus 45cm

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Canby 3-1-1+pöytä
Arviosi
Polyrottinki sohvamme ovat täysin huoltovapaita kesäkalusteita, johtuen niiden säänkestävistä materiaaleista. Puhtaanapito on myös helppoa, sillä kevyet pölyt ja muut liat saat pois lämpöisellä vedellä huuhtomalla, jos tarve on niin pinttyneempään likaan voit käyttää mietoa pesuainetta sekä pehmoista sientä/harjaa. Talvisin kesäkalusteet voit säilyttää vaikka ulkona, kunhan peität ne asianmukaisesti suojaan suoralta lumelta ja jäältä. Pehmusteet aina talvisin kuiviin tiloihin.
Brafab Sweden.