Oskar avokulmasohva

Laadukas kotimainen Niklas avokulmasohva - Unico Finland.

Suomessa valmistettu tyylikäs suoraviivaisen muotoilun omaava Niklas avopääty kulmasohva tukevalla puurungolla, miellyttävillä pehmusteilla ja kulutusta kestävällä Cedric kankaalla. Niklas kulmasohvassa rentoudut kiireisen arjen keskellä mukavan rennosti. Tutustu, ihastu ja tilaa uusi Suomessa valmistettu kulmasohvasi meiltä kotiin toimitettuna.

2 146,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 59 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 237cm
Syvyys: 220cm/90cm
Istuinsyvyys: 51cm

Tuotteen tiedot

Suomessa Unico Finlandin tehtailla valmistettu Oskar avopääty kulmasohva laadukkailla materiaaleilla. Oskar kulmasohvan runko on tukevaa massiivipuuta/kertopuuta jolle myönnämme 15-vuoden runkotakuun. Istuinpehmusteena sohvassa on jämäkkä, mutta kuitenkin sopivan rento 35-kimmovaahto joka pitää hyvin muotonsa. Oskar sohvan istuinpehmusteet on ympäri verhoillut ja käännettävät.

Oskar kulmasohvan voit tilata kumman kätisenä vaan, divaani sijoittuu joko oikealla tai vasemmalle puolelle. Verkkokaupasta tilatessa sohva on verhoiltu laadukkaalla kulutusta kestävällä Cedric kankaalla, mutta myymälöistä sohvaan on valittavissa satoja eri verhoilu vaihtoehtoja.

Tilaa uusi Suomessa valmistettu kulmasohvasi nyt verkkokaupastamme kotiin toimitettuna tai tervetuloa myymälöihimme kaupoille.

Tekniset tiedot:

Runko: Massiivipuu, kertopuu, vaneri.

Verhoilu: Piukkapunoksinen Cedric kangas tummana tai vaaleana.

Pehmusteet: Istuimessa 35-kimmovaahto ja selkänojassa kuituvanua.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Oskar avokulmasohva
Arviosi
Unico Finland.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista