Huonekalualalla jo yli kaksi vuosikymmentä toiminut isämme Ari Heinonen päätti toteuttaa unelmansa omasta huonekaluliikkestä.

Suurella intohimolla laadukkaisiin tuotteisiin ja uusista trendeistä innostuen on luotu laaja ja laadukas mallisto jokaiseen kotiin. Yrityksemme ensimmäinen toimipiste perustettiin Maskun kuntaan vanhoihin varastotiloihin vuonna 2007. Heti yrityksemme avauksesta töissä aloitti Eero, joka nuorena ja innokkaana osasi antaa erilaisen näkökulman kokeneelle ja erittäin vahvan ammattitaidon omaavalle isälleen.

Kesällä 2008 muutaman vuoden huonekalualalla toiminut Heikki tuli myös töihin kokoaikaiseki työntekijäksi, tilausten ja kuljetusten määrän selvästi lisääntyessä. Heikki on erittäin kiinnostunut uusimmista trendeistä ja haluaa aina kehittää mallistoa niiden mukaan, kuitenkin perinteisiä kalusteita unohtamatta.

Talvella 2010-2011 alkoi vanha varasto tuntua ahtaalta ja pimeältä, joten tuli aika muuttaa uudempiin ja suurempiin tiloihin.Sopiva myymälätila löytyikin samasta pihapiiristä viidenkymmenen metrin päästä.Uusissa tiloissa myös ikkunat joista luonnonvalo pääsi tulvimaan sisälle ja sai myös kalusteet näyttämään paremmilta. Vanhassa myymälässä ei juuri ikkunoita ollut. Talvella 2011 kolmas veli Arttu siirtyi myös isänsä palvlukseen oltuaan pidemmän aikaa rakennusalalla erinäisissä tehtävissä.

Näin yrityksessämme työskenteli kolme poikaa ja isä.

Vuonna 2014 tuli aika laajentaa myymälöidemme määrää  ja sopiva tila löytyi toiselta puolelta Turkua, Kaarinasta.Tämän lisäksi avasimme myös ensimmäisen verkkokaupan. Uusi liike ja lisääntyneet työt aiheuttivat sen, että saimme palkata lisää työntekijöitä. Keväällä 2014 palkkasimme Henrikin. Henrik on innokas ja ensimmäinen ruotsin kieltä puhuva myyjämme.

Olemme aina olleet kiinostuneita myös terassien sisustamisesta ja yhteisistä hetkistä leppoisasti ulkona suomen kesästä nauttien, joten päätimme viedä alusta asti mallistossamme olleet kesäkalusteet näytille ensimmäistä kertaa turkuun piha-ja puutarha messuille. Siitä alkoi perinne, joka on siitä asti aloittanut kesäkaluste sesonkimme.

Olemme aina tehneet kaiken itse, jonka vain voi tehdä varmistaaksemme palvelun laadun ensimmäisestä kohtaamisesta tavaroiden toimittamiseen asti. Vuonna 2016 keväällä resurssimme eivät enää riittäneet tehdä tätä kaikkea, joten palkkasimme Laurin, joka pitkän linjan huonekalumiehenä oli suuri lisä porukkaamme.

Eli yrityksemme pyrkii tuomaan asiakkaillemme uusimpia trendejä, perinteisiä huonekaluja, laadukkaita vuoteita, tyylikkäitä säilytysratkaisuja, aina kilpailukykyiseen hintaan. Ammattitaidolla asiakasta kunnioittaen. Yhdestä ideasta syntynyt onnistumisten ja epäonnistumisten kautta kasvanut ja oppinut kuuden hengen, kahden kivijalkamyymälän ja verkkokaupan kokoinen suurella sydämmellä ja innolla töitä tekevä perheyritys.