Kesäkalusteet 2019 - Puutarhakalusteet

Taas on se aika vuodesta kun päivät jatkavat pidentymistä ja aurinko alkaa jo lämmittämään mukavasti. Odotamme jo mukavia iltoja terassilla istuskellen. Valitettavasti se kesäaika vain on suomessa yleensä kohtuullisen lyhyt, joten kukapa niitä hienoja ilmoja haluaisi hukata esimerkiksi siihen, että huoltaisi kesäkalusteita kesäkuntoon. Me olemme ainakin sitä mieltä, että kalusteiden hoitamiseen ei kannata sitä aikaa hukata, koska kiireisen arjen keskellä sitä aikaa ei kuitenkaan liikaa ole. Jo ajatus herkullisesta grillausillasta tuo veden kielelle tai auringon ottaminen mukavalla aurinkotuolilla siemaillen samalla kylmää juomaa ei myöskään tunnu huonolta ajatukselta. Tai vain istuskelu mukavalla sohvalla läheisten kanssa ihastellen aurinkonlaskua ja kuunnellen linnun laulua. kaikki tämä kuulostaa järkevämmältä ajankäytöltä kuin vanhojen raskaiden kalusteiden huoltaminen ja öljyäminen. Siksi tuommekin markkinoille valtavan valikoiman huoltovapaita, kestäviä ja tyylikkäitä kesäkalusteita, puutarhakalusteita sekä terassikalusteita jokaiseen tilaan ja jokaiseen makuun. Juuri siihen tarkoitukseen millaisen kesän sinä haluat terassillasi viettää.

 

Myymme Ruotsalaisen Brafabin valmistamia puutarhakalusteita. Brafabin valmistamilla kesäkaluste sarjoilla rakennat yhdestä sarjasta koko terassin, parvekkeen ja puutarhan kesäkalustuksen pitäen näin linjan ja tyylin hillittynä ja linjassa keskenään.

 

Leone kesäkaluste sarjalla kalustat terassin ja parvekkeen moderniin tyyliin. Leone sarjan kalusteet valmistetaan kaikki Ruostumattomasta alumiinirungosta joten ne ovat täysin huoltovapaita kalusteita. Leone sarjasta löydät kulmasohvat, baaripöydät, ruokailuryhmät 2, 4 tai 6 hengelle sekä paljon muuta.

Leone kulmasohva

 

Belfort kesäkalusteilla tuot modernin tyylistä luxusta kotiin ja mökille. Belfort sarjasta löydät ruokailuryhmät, sohvakalustot, kulmasohvat, lyhdyt, aurinkovuoteet ja vaikka mitä muuta. Belfort sarjan kaikki puutarhakalusteet valmistetaan mustaksi tai valkoiseksi maalatusta ruostumattomasta alumiinista. Tilaa helppohoitoiset kesäkalusteet meidän verkkokaupasta kotiintoimitettuna.

Belfort kesäkalusteet - Brafab - Kalusteheinoset oy

 

Löydät meidät livenä Turusta piha-ja puutarhamessuilta 29.-31.3

Helsingistä puutarhamessuilta 4.-7.4

Uudestakaupungista farmimessuilta 18.-19.5

Myymälät Maskussa ja Kaarinassa

Sekä ympärivuorokauden kalusteheinoset.fi