Belfort ruokailuryhmä

Ruokailuryhmä terassille ja puutarhaan modernin yksinkertaisella muotoilulla.

Belfort ruokailuryhmä on tyylikäs terassikaluste, siinä istut ja nautit mukavasti herkullisia grilliherkkuja. Yhdistele muiden Belfort sarjan tuotteiden kanssa ja rakenna unelmiesi terassikaluste kokonaisuus samasta sarjasta. Valitse ruokaryhmään mieluisa väri ja tilaa uusi ryhmäsi kotiintoimitettuna verkkokaupastamme.

1 194,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Ruokapöydän mitat:

Pituus: 200cm

Leveys: 100cm

Korkeus: 75cm

Tuolien mitat:

Leveys: 57cm

Syvyys: 61cm

Korkeus: 86cm

Istuinkorkeus: 45cm


Tuotteen tiedot

Moderni suoraviivainen Belfort terassikaluste ruokailuryhmä sopii upeasti modernin kodin tai mökin terassille tai puutarhaan. 200cm pöydän sivuille mahtuu mukavasti kuusi ruokailijaa ja sijoittamalla pöydän päätyihin myös tuolit ruokailijoita mahtuu jopa kahdeksan. Ruokailuryhmä on kokonaisuudessaa valmistettu pulverimaalatusta alumiinista, joten se on täysin huoltovapaa tuote. Tuoleissa on upea uniikki muotoilu ja istuin, sekä selkänojassa on miellyttävä hieman joustava tekstiili joten tuoli ei vaadi pehmustetta vaan siinä istut ryhdikkäästi ja nautit kesäisiä grilliherkkuja. Tuolit ovat myös päällekkäin niputettavia joten niiden siirtäminen ja varastointi on helppoa ja vaivatonta.

Tekniset tiedot:

Pöydän materiaali: Ruostumaton pulverimaalattu alumiinirunko

Tuolien materiaali: Valmiiksi kasattu ruostumaton alumiinirunko ja selkänojassa sekä istuimessa yhtenäinen tukeva ja pitkäikäinen tekstiili.

Tuotteen kasaus: Tuolit toimitetaan kotiin valmiiksi kasattuna ja pöytä jalat irrallaan.

Toimitus: Toimitukseen sisältyy Belfort terassikaluste pöytä ja kuusi valmiiksi kasattua tuolia.

Tuotteen tiedot

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Belfort ruokailuryhmä
Arviosi
Belfort ruokailuryhmä on täysin hoitovapaa kesäkaluste, sillä alumiinirunko ei ruostu kosteimmissakaan olosuhteissa ja pulverimaalaus pysyy alumiinin pinnassa vuosia ja vuosia uudenveroisena. Puhdista tuotteet runsaalla vedellä huuhtoen ja pehmoisella sienellä ja harjalla kevyesti hinkaten. Talvisin ruokailuryhmän voit säilyttää vaikka ulkona jos varastointi tilaa ei ole, kunhan vain suojaat sen kalustesuojallamme suojaan suoralta lumelta ja jatkuvalta kosteudelta.
Brafab Sweden.
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista