Alisa vuodedivaani

Tyylikäs ja suoraviivainen vuodekulmadivaani käännettävällä divaanilla.

Alisa vuodekulmadivaani on tyylikäs tuote ja muotoilultaan ajaton, siksi se on helppo sijoittaa moniin eri tyylin omaaviin koteihin. Divaanin kätisyyttä voit kotona vaihtaa niinkuin haluat.

785,00 €
Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Toimitusvaihtoehdot

Kotiin sisälle toimitettuna 99 €

Kuljetus ulko-ovelle 40 €

Nouto Maskun myymälästä

Nouto Kaarinan myymälästä

Mitat

Leveys: 230cm
Syvyys: 151cm
Korkeus: 92cm
Vuodekoko: 140x200cm

Tuotteen tiedot

Alisa vuodekulmadivaani on helppokäyttöinen varavuode jonka mekanismi on todella nopea ja kätevä levittää parivuoteeksi. Divaaniosan istuimen saa nostettua helposti ylös jonka alla on suuri säilytystila vuodevaatteille. Sohvassa istut ja rentoudut mukavasti kiireisen arjen keskellä ja sohvassa on kivasti tilaa myös niin, että siihen mahtuu pitkäkseen ja jalkoja lepuuttamaan ilman mekanismin avaustakin. Divaanin kätisyyden saat asetettua kummin päin haluat ja vielä asennuksen jälkeenkin kätisyyttä on helppo muuttaa vaikka muuttaessa. Tilaa uusi vuodedivaanisi verkkokaupastamme kotiintoimitettuna.

Tekniset tiedot:

Runko: Kalustelevy / Massiivipuu / Vaneri

Pehmusteet: Sohvan istuimessa on miellyttävä vaahtotäyte ja selkänojassa vanukuitua. Selkätyynyt ympäriverhoillut ja käännettävät.

Verhoilu: Alisa vuodedivaani on verhoiltu piukkapunoksisella Inari verhoilukankaalla.

Tuotteen kasaus: Toimitetaan käsinojat ja divaaniosa irallaan, mukana selkeät kasausohjeet.

Inari verhoilukangas on piukkapunoksinen kangas. Puhdista kankaan pinta liasta kostealla liinalla kevyesti hinkaten. Kankaan voit suojata verhoilusuoja aineella, näin sohvan likaantuessa lika jää kudoksen pinnalle helposti putsattavaksi.